Marconistraat 44

Marconistraat 44

Verkocht
Marconistraat 44
1171 AX BADHOEVEDORP
Nederland
Kamers: 
3
Vloeroppervlakte: 
59 m²
Bouwjaar: 
1960

Midden in het centrum van Badhoevedorp bevindt zich dit leuke en moderne drie kamerappartement. Het appartement is voorzien van een luxe moderne open keuken, twee slaapkamers, twee heerlijke zonnige balkons en een eigen berging in de onderbouw.

Op loopafstand bevinden zich diverse supermarkten en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook sportfaciliteiten en horecagelegenheden bevinden zich om de hoek. De centrale ligging maakt de woning ideaal. Het bruisende Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De buslijnen 192, 194 en 356 staan in directe verbinding met Hoofddorp, Schiphol en Haarlem. Diverse uitvalswegen zoals de A4, A9 en de N323 zorgen dat ook de rest van de omliggende dorpen en steden snel bereikbaar zijn.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree, met aan de buitenzijde de brievenbussen en een intercomsysteem, heeft u toegang tot de berging op de begane grond en de trapopgang naar de verdiepingen.

Eerste verdieping
Een ruime entree met intercomsysteem, meterkast en een toiletruimte (zwevend toilet en fonteintje).
Vanuit de gang heeft u toegang tot de eerste ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval. Deze slaapkamer heeft een ruime inbouwkast en op de vloer ligt laminaat. De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is kleiner van formaat.
De woonkamer is een fijne lichte ruimte met een sfeerhaard en een open moderne keuken van alle gemakken voorzien met een barretje om aan te zitten. Deze open keuken heeft diverse inbouwapparatuur als: hete lucht/grill oven, hete lucht/stoomoven, koel/vries combinatie , vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuiging. Alle apparatuur in de keuken is van het merk Bosch. De lades en kasten in zwart hoogglans geven voldoende bergruimte voor al uw spullen.
Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer welke is voorzien met een douche en een wastafel. Hier bevindt zich ook de CV-ketel en een apart gedeelte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Door het gehele appartement ligt een vloer van laminaat.

Het appartement heeft twee balkons. Het balkon aan de voorzijde ligt op het noordwesten en het balkon aan de achterzijde ligt op het zuidoosten.

VVE:
Vereniging van eigenaars Marconistraat 6-102. Servicekosten 138,20 euro per maand.
Het beheer wordt uitgevoerd door Newomij VvE Beheer.

In de koopovereenkomst wordt een asbest clausule opgenomen.

Roerende goederen:
volgens lijst

Oplevering:
1 juni 2024

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.