Olieslagersstraat 4

Olieslagersstraat 4

€ 487 500
Onder bod
Olieslagersstraat 4
1171 EZ BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
tussenwoning
Kamers: 
5
Vloeroppervlakte: 
129 m²
Perceeloppervlakte: 
155 m²
Bouwjaar: 
1957

Klussers pak je gereedschap maar vast uit de kast!

Deze gedateerde en volledig te renoveren royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten.
Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat hij gelegen is aan een autovrije straat, zodat men er alleen te voet kan komen, wat heerlijk landelijk rustig wonen met zich mee brengt.

De locatie
De locatie van deze tussenwoning ligt heel gunstig ten opzichte van basisscholen, sportaccommodaties en diverse uitvalswegen. U woont hier heel erg centraal nabij het centrum van Badhoevedorp waar u terecht kunt voor uw dagelijkse maar ook uw luxe boodschappen. Met behulp van het openbaar vervoer bevindt u zich in korte tijd in Amsterdam, Haarlem of op Schiphol.

De woning is ingedeeld met een ruime hal, die toegang biedt tot de schuur, het toilet en de royale woonkamer met extra uitbouw. Vanuit de woonkamer heeft u toegang via een schuifpui tot de diepe zonnige tuin die op het zuidwesten gelegen is. De afgesloten keuken heeft een L-vorm en uitzicht aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie goede slaapkamers en de badkamer.
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolderkamer met een grote dakkapel , tevens is er veel bergruimte en een aparte ruimte met de CV-opstelling.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt aan een autovrije straat. In de directe omgeving bevinden zich scholen, winkels en openbaar vervoer. Goede bereikbaarheid middels uitvalswegen (o.a. A9, A10, A4). De losstaande garagebox is gelegen aan het eind van de straat (één van een rijtje garageboxen).
Parkeren kan op de oprit vóór de garage als je die erbij koopt of op de openbare weg.

Garage
De woning beschikt eveneens over een garagebox. De koper van de woning heeft eerste recht op koop.
Deze is circa 3 bij 6 meter groot en heeft geen elektra.
De vraagprijs van de garage is € 30.000 k.k.

Verkoop en overdracht

Verkoopvoorwaarden

Clausules:
De "as if, were if" clausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst van deze woning.
Dit houdt kort gezegd in dat u de woning accepteert zoals hij er nu bijstaat en er geen garantie's worden gegeven over staat van onderhoud van de woning door de verkoper.
Uiteraard krijgt u de gelegenheid om de woning bouwtechnisch te laten keuren, indien gewenst.

Oplevering:
- In overleg

Koopakte en notaris:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.