Van Leeuwenhoekstraat 8

Van Leeuwenhoekstraat 8

€ 950 000
Beschikbaar
Van Leeuwenhoekstraat 8
1171 XK BADHOEVEDORP
Nederland
Type: 
vrijstaande woning
Kamers: 
4
Vloeroppervlakte: 
145 m²
Perceeloppervlakte: 
408 m²
Bouwjaar: 
1954

Recent verbouwde en uitgebreide vrijstaande woning gelegen in het centrum van Badhoevedorp. Voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers op een ruim perceel van 410 vierkante meter eigen grond met eigen oprit.
Deze woning is levensloop bestendig.

De woning is rustig gelegen, maar toch op loopafstand van het centrum van Badhoevedorp met een diversiteit aan winkels. Er zijn in de nabijheid basisscholen en kinderdagverblijven, diverse sportfaciliteiten als een zwembad, tennisvereniging en voetbalvelden te vinden. Op vijf minuten reistijd bereikt u de snelweg A9 en A10.

Entree
Hal met meterkast en trapkast met kelder.
Entree naar de ruime woonkamer met open haard en aan de voorzijde van de woonkamer een sfeervolle erker.
De open keuken heeft een eiland in het midden waaraan je kunt ontbijten. Alle kasten en lades in de keuken zijn in wit hoogglans afgewerkt en er ligt een zwart granieten blad. Verder heeft de keuken diverse inbouwapparatuur als een combi-oven, vaatwasser, gas-fornuis en koel/vries combinatie.
Aan de achterzijde heeft de woning drie x openslaande deuren naar de tuin, wat zorgt voor veel lichtinval in de tuin gerichte woonkamer.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een hal met daarin een toiletruimte met fontein en een aparte wasruimte voor de wasmachine en droger. Daarnaast is een slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin met ensuite een badkamer met een inloopdouche (regen en handdouche), dubbele wasbak, toilet en designradiator. De badkamer is betegeld met antraciet grijze vloertegels en witte wandtegels.

Eerste verdieping
De masterbedroom (achterzijde woning) is voorzien van een vaste kast en vloerbedekking. De eerste verdieping heeft aan beide zijde over de hele breedte dakkapellen. De tweede slaapkamer op deze verdieping ligt aan de voorzijde van de woning.
Er is een ruime tweede badkamer met een inloopdouche, ligbad, wasbak met meubel, toilet en vloerverwarming.
De kleurstelling van de badkamer zijn antraciet grijze tegels op de vloer en witte tegels op de wanden.

Vliering
Via een vlizotrap is de vliering te bereiken, waar veel plek is om spullen op te bergen.

Tuin
De zeer ruime en brede tuin is gelegen op het zuidoosten en is keurig betegeld. Hier kun je ieder moment van de dag genieten van de zon. Er is een overkapping gemaakt met een bergruimte eraan vast.
Tevens is er vanuit de tuin toegang tot de aangebouwde schuur aan de woning. Deze schuur is ook vanaf de voorzijde van de woning te bereiken. In deze schuur is de CV ketel gesitueerd.
Aan de voorzijde van de woning kunnen meerdere auto's op eigen terrein geparkeerd worden.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules opgenomen worden:
Ouderdomsclausule
Asbestclausule

Oplevering
De oplevering van de woning kan in overleg plaatsvinden

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.